Πως να έρθετε στην Κάλυμνο

με αεροπλανο η πλοιο

Πτήσεις

Η Κάλυμνος έχει γίνει πιο προσιτή από το καλοκαίρι του 2006, διαθέτοντας πλέον αεροδρόμιο το οποίο λειτουργεί όλο το χρόνοΤο καλοκαίρι υπάρχουν 1-2 πτήσεις την ημέρα της SkyExpress από την Αθήνα προς την Κάλυμνο και το αντίστροφοΤο χειμώνα υπάρχει μια πιο περιορισμένη υπηρεσία, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν τουλάχιστον 3 πτήσεις την εβδομάδα.

Ένας άλλος τρόπος για να έρθετε στην Κάλυμνο είναι μέσω της Κω.
Το Αεροδρόμιο της Κω λειτουργεί επίσης όλο το χρόνο. Με τακτικές πτήσεις της Aegean και της SkyExpress από Αθήνα προς Κω όλο το καλοκαίρι και το χειμώνα, καθώς και πολλές πτήσεις τσάρτερ με τη Ryanair μερικές από τις οποίες ξεκινούν από το τέλος του Μαρτίου.

Με πλοίο

Από Αθήνα για Κάλυμνο

Τα πλοία Blue Star ξεκινούν από το λιμάνι του Πειραιά προς Κάλυμνο. Αυτό το ταξίδι διαρκεί συνήθως 10 – 12 ώρες.
Λειτουργεί επίσης όλο το χρόνο, αλλά και πάλι με μια περιορισμένη υπηρεσία το χειμώνα.

Από την Κω

Το Ολύμπιος Απόλλων ή ο Ολύμπιος Ζευς εκτελεί τακτική συγκοινωνία από το Μαστιχάρι στην Κάλυμνο όλο το χρόνο και είναι πλοίο επιβατών και αυτοκινήτων.

Το Kalymnos Star ή το Kalymnos Dolphin είναι επίσης δύο άλλα επιβατηγά πλοία που ξεκινούν από το Μαστιχάρι και τα δρομολόγια είναι όλο το χρόνο. Τα πλοία αυτά προσπαθούν γενικά να ταιριάξουν με τις αναχωρήσεις των πτήσεων και των αφίξεων από το αεροδρόμιο της Κω.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σκάφη που εκτελούνται από και προς Κάλυμνο είναι πάντα μια καλή ιδέα να ελέγξει το GTP (Ελληνικά σελίδες ταξιδιού) για www.gtp.gr


 

Κάλυμνος – Τέλενδος

Το μικρό νησί της Τελένδου χωρίζεται από το νησί της Καλύμνου, με όχι περισσότερο από ένα ταξίδι 5 λεπτών. Σκάφη όλο το καλοκαίρι αναχωρούν κάθε 30 λεπτά από την μικρή προβλήτα Μυρτιές.

 

Οι κατοικίες

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑς ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Σουίτα Θάλασσα

70
Μέγεθος
m2
4
Μεγ. Αρ.
Ενήλικες
2
Μεγ. Αρ.
Παιδιά

Σουίτα Ήλιος

75
Μέγεθος
m2
4
Μεγ. Αρ.
Ενήλικες
2
Μεγ. Αρ.
Παιδιά

Στούντιο Άνεμος

46
Μέγεθος
m2
3
Μεγ. Αρ.
Ενήλικες
0
Μεγ. Αρ.
Παιδιά

Στούντιο Αύρα

46
Μέγεθος
m2
3
Μεγ. Αρ.
Ενήλικες
0
Μεγ. Αρ.
Παιδιά


Loading...